Direct een groene haag....

 

Kant en klaar haag

U wilt een groene uitstraling van uw tuin, maar u wilt daar niet te lang op wachten? Peter Hoek helpt u met drie producten: de kant-en-klaarbodembedekker, de kant-en-klaar haag en de Mobiroof cassete.

Binnen een dag een groene erfafscheiding? Dat kan. Als u kiest voor onze kant-en-klaarhagen. Ze bestaan uit een metalen raster dat geheel begroeid is met vooraf gekweekte planten. De planten staan in potgrond in een biologisch afbreekbare bak die onderaan het raster is gemonteerd. Verkrijgbaar in diverse planten soorten. Oa met klimop(hedera), haagbeuk, beukhaag, liguster en Euonymus. De hagen zijn verkrijgbaar in diverse hoogte's. De hedera haag is zelfs verkrijgbaar in een hoogte van 220 cm. en direct begroeid.

Onze bodembedekkers zijn unieke groenmakers die bestaan uit een kokosmat met vooraf gekweekte planten. U legt ze eenvoudig (net als grasmatten) en door hun afgesloten bodem voorkomt u onkruid in uw tuin.

Verder is er ook de mobiroof cassette, deze cassette geeft u direct een groen mos-sedum dak op uw garage, schuur etc. Ook deze cassettes zijn te bestellen via onze webshop.

Zowel de kant-en-klaar bodembedekker, de kant-en-klaar haag en de Mobiroof cassete worden geproduceerd in moderne kwekerijen die gebruikmaken van gecertificeerde en gekeurde grondstoffen.
Met uitzondering van vorstperioden kunnen zowel de hagen, de matten en de cassette's het hele jaar door geplaatst worden.
 

Wilt u ook direct een volgroeide kant en klaar haag in uw tuin? Neem dan snel contact met ons op.

 
Plaatst u liever zelf de kant en klaar haag? Ook dat kan. De Kant en klaar haag kunt u hier direct bestellen.

Onze klanten beoordelen Hoveniersbedrijf Peter Hoek gemiddeld met een 9.4 (van 10) op basis van 9 reviews!

Toonaangevend in tuinen!